16 replies on “AZ Alkmaar 2008/2009, the resurrection – part 9”

 1. @cedricvd
  Je kan ook altijd kijken op eredivisie.nl
  dat is nog veel handiger, en wie wordt er kamioen in België dan?
  Genk of toch Standard Luik?

 2. Graag gedaan, leuk dat ik je er een plezier mee kan doen.
  Heerlijke spelers trouwens, die Belgen.

 3. Bedankt voor de overzichtsfilmpjes! Heel handig voor belgen zoals mij die de eredivisie niet week op week volgen maar uiteraard wel geïnteresseerd zijn in wat AZ doet.

 4. Ik had er hetzelfde bij, zat met mn moeder die wedstrijd te kijken, het frustreerde ons ENORM dat we pas NA dat doelpunt vleugels kregen, toen kregen we ineens veel betere kansen.. we waren ons enorm aan het verbijten.. gaat lekker zo jongens.

  ERG leuke filmpjes maak je, ga zo door 🙂

 5. Dat viel me in de hele samenvatting al op, het heeft mij ge-inspireerd tot het maken van alle reddingen van Romero achter elkaar. Ik vond dat juist grappig. Vandaar dat ik in de aftiteling van de samenvatting tegen Roda ook Sergio we-ro-me-ro genoemd heb. Overigens heb ik die wedstrijd ook zo beleefd ongeveer. Ik zat niet echt lekker op mijn stoel moet ik zeggen. Dat AZ dan toch nog wint is toch wel waanzinnig knap.

 6. jezus kut ten napel weer: weer romero! weer romero! Hou ‘ns op man ouwe gek

Comments are closed.