16 replies on “Ajax Supporter attacks AZ goalkeeper. (THE REMIX!)”

 1. @hippelovohannah Nou, ten eerste, raakte die hooligan hem niet eens, en was het een slecht uitgevoerde trap dat nauwelijks kwaad kon. De rode kaart is overigens wel terecht, Esteban had die hooligan gewoon moeten laten liggen toen hij viel. Maar hij trapte nog 2 keer door wat duidelijk niet nodig was. En daarbij waren de stuarts er ook al zowat, dus dat trappen was niet nodig. Esteban had hem moeten laten liggen. Het mag niet gebeuren, maar als voetballer moet je weten dat zoiets kan gebeuren.

 2. Dit slaat helemaal nergens op, maar toch vind ik het niet kunnen wat die keeper doet. Maar aan de ene kant wel. Wat had jij dan gedaan?

 3. Dit mag natuurlijk niet gebeuren, dat een supporter (?) een keeper aanvalt. Maar ja, dan wordt gezegd dat de keeper erg geschrokken was of vol adrenaline was, dan mag je iemand op de grond niet (2 keer )schoppen. En zo erg vond die keeper het blijkbaar niet, want hij zat de volgende dag voor vakantie naar zijn thuisland in het vliegtuig terwijl die jongen al zijn verontschuldigingen aanbood. Keeper had op zijn minst in Nederland moeten blijven en ook zijn verontschuldigingen moeten bieden.

 4. Officially I don’t encourage this type of thing. But privately I was applauding the keeper. Of course he had to be sent off. No doubt he’ll be charged with assault. But maybe idiot supporters might think twice about running onto the pitch to attack players

 5. @BildeBanaankanaal a wild referee appeared he used RED CARD it’s super effective keeper defeat!

 6. -A wild hooligan appeared! go, keeper!
  -wild hooligan used high jump kick!
  -wild hooligan’s attack missed!
  -wild hooligan felt and crashed!
  -Keeper used double kick!
  -*super effective sound* ”it’s super effective”!
  -wild hooligan used struggle!
   but it failed…
  -keeper used steward attack!
  -it’s super effective!

Comments are closed.